Soosavonden

Bij de Rotterdamse Autisten Soos organiseren we Soosavonden waar je, ook met de diagnose autisme, jezelf kan zijn en gelijkgestemden kan ontmoeten. De bezoekers zijn net als jij, ze hebben een gemiddelde intelligentie en de meesten zijn tussen de 16 en 25 jaar oud. Maar uiteraard zijn mensen buiten deze leeftijdscategorie ook van harte welkom. Een groot gedeelte van onze bezoekers wonen in de omgeving van Rotterdam en dus ook dicht bij jou. De avonden worden begeleid door twee vaste begeleiders. Paul en Renske (zie foto’s). Dit doen zij samen met de hulp van vrijwilligers en de leden van de stuurgroep.

Soosavond
Elke avond begint met een inloop van 19:30 tot 20:00. Dan start de avond en deze is uiterlijk 22:00 afgelopen. In de praktijk gaan de meeste soosbezoekers tussen 21:30 en 21:45 naar huis. De kosten van een Soosavond bedragen €3,50 per persoon. Dat is inclusief het van te voren vastgestelde programma, inclusief de materialen. Ook inbegrepen zijn koffie, thee, fris, koeken, chips en soms andere hapjes.  De drankjes zijn in principe onbeperkt te bestellen bij de bar. Chips worden op tafel gezet. Zijn er speciale hapjes, dan worden die rond gedeeld.

Voor de organisatie en programmering van de activiteiten tijdens de Soosavond zijn de vaste begeleiders en de stuurgroep verantwoordelijk. De Stuurgroep bestaat uit een aantal vaste bezoekers van de Soos.
De stuurgroep staat open voor suggesties van buitenaf.

*Wil je graag een keer naar de soos komen? Lees dan de Soosavond-handleiding voor een uitgebreide uitleg van het verloop van de avond.
Het programma van de komende Soosavond activiteiten vind je hier.

Top