BuitenSoos

Bij de Rotterdamse Autisten Soos organiseren we elke maand een activiteit voor de BuitenSoos. Vaste begeleiders Christel en Helga nemen de bezoekers mee naar een leuke door henzelf bedachte activiteit. Zo zijn er ondere andere al diverse tripjes georganiseerd naar de dierentuin, de Sterrenwacht in Dordrecht en de bowling in Rotterdam.  Heb je zelf een leuk idee voor een BuitenSoos activiteit? Deze is van harte welkom! Ieder BuitenSoos seizoen wordt afgesloten in juni met een barbeque in de tuin van vaste begeleider Christel, in Rhoon.

De activiteiten zijn vrijwel altijd in de omgeving van Rotterdam én bereikbaar met het openbaar vervoer. Hiermee willen we zorgen dat je niet lang hoeft te reizen én dat de activiteit toegankelijk is voor iedereen.
De kosten voor de activiteit komen voor een deel voor eigen rekening. Omdat wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te gaan bedragen de kosten dus altijd rond de € 7,50 per persoon. Dit kan soms afwijken, afhankelijk van de activiteit.

Wanneer je je inschrijft voor de BuitenSoos word je ook geïnformeerd over de exacte kosten.

Wil je graag een keer naar de BuitenSoos komen? Lees dan de BuitenSoos-handleiding die je kan helpen bij het voorbereiden op een activiteit.
Het programma van de komende BuitenSoos activiteiten vind je hier.

Top